Autómentő az M1-es autópályán - M1-es autómentés

Az M1-es autópálya teljes hosszán, hétvégén és ünnepnapokon is, 0-24 órában, azonnal vállaljuk autója, motorja elszállítását.

Hívjon most, ha S.O.S autómentésre van szüksége az M1-es autópályán, segítünk!

 

AUTÓMENTŐ S.O.S  +36 30 538 2573

Mentse el a számunk!

 

Amennyiben autója az M1-es autópályán robbant le, maximum 3 órát tartózkodhat a helyszínen.

 

Elsőként biztosítsa a személyi és a vagyoni biztonságot: kapcsoljon helyzetjelzőt és elakadásjelzőt, az autó mögé tegye ki a vészjelző háromszöget, vegyen fel láthatósági mellényt, és lehetőleg a szalagkorlát mögül várjanak a segítségre.

3 óra leteltével az autópályakezelő gondoskodik az autója elszállításáról, így amennyiben költséghatékonyabb megoldást keres, mindenképpen a lehető leghamarabb telefonáljon nekünk és  mondja el tartózkodási helyét, autója típusát és azt, hogy műszaki hiba, vagy baleset történt; Autója kereke kitört-e, autója felborult-e, árokba hajtott-e, félretankolt-e, stb. és autómentés esetén igényt tart-e az autó szállításán túl személyek hazaszállítására is. Ha igen, akkor tájékoztasson arról, hogy hány személyről van szó.

AUTÓMENTŐ S.O.S  +36 30 538 2573

Mentse el a számunk!


Autómentés - autómentő - sosAzonnali ajánlat az autómentésre, műszaki mentésre, autószállításra

Ha autómentőre van szüksége, valószínűleg már eléggé zaklatott. Amennyiben minket választ, nem kell azon aggódnia, hogy vajon a végén mennyit kell majd fizetnie. Néhány fontos információt kérünk Öntől telefonon, ezek alapján megadjuk az árajánlatunkat az autómentésre. Amennyiben az autómentés árajánlatát elfogadja, azonnal indulunk, és megkezdjük a mentést.