NON-STOP autómentés Budapest- autómentő hétvégén és ünnepnapokon is Budapest területe Műszaki Autómentő

 

Autómentés - autómentő - sos Autómentő Budapest -hívjon +36 30 538 2573

Autómentés Budapest

Autószállítás Budapest

 Belföldön, autópályákon is!

Külföldről  is

 

 

Az autómentés ára Budapest minden esetben tartalmazza a következő tételeket:

 

 

- A sérült gépjármű  Budapest
- A sérült, hibás gépjármű Budapesten
- A hibás gépjármű egyszeri levételét

 

Szükség esetén a műszaki mentés Budapest, illetve személyszállításban is tudunksegíteni Önnek Műszaki Autómentő Budapesten

 

Gépszállítás autómentő Budapesten Pest megyében, Olcsó Autómentés Budapest Műszaki Autómentő,Autómentő éjjel-nappal  autópályan ,autómentés magyarország.

 

 

 

Műszaki mentés
Az autómentés során műszaki mentésre is szükség lehet. Műszaki mentés Budapes talatt értjük többek között pl. keréktörés esetén az autó trélerre helyezését; a jármű felborulása esetén a visszafordítást, vagy ha pl. az járművet árokból kell kiemelni stb.

A műszaki mentés plusz költség, pontos árat a mentést követően tudunk mondani

 

Személyek elszállítása
Amennyiben a meghibásodott járműben utazó személyek elszállítáa is szükségessé válna, úgy igényelheti ezen személyek szállítását is. Autómentő trélerünk utasfülkéjében maximum 6 személy elszállítására van lehetőség. A személyek szállításának ára a létszámtól és a távolságról függ.

 

 

FULL SZOLGÁLTATÁS: Autómentés  Budapest / Gépszállítás Budapest  illetve autó Fuvarozás, Műszaki Autómentő Budapest 

+ szervizbe szállítás Budapest. Pest megye Műszaki Autómentő!

Igény esetén már a mentés helyszínéről autószerviz partnereink Műszaki Autómentő 

Az autószervizeknél tapasztalható egyre nagyobb várólisták miatt több szervizzel is szerződést kötöttünk, így igény esetén akár azonnal, az Önhöz legközelebbi szervizpartnerünkhöz tudjuk szállítani gépjárművét - így nem kell akár heteket várnia saját szerelőjére!

Partnereink a legtöbb járművet teljeskörűen tudják javítani (pl. karambolos autók teljes körű javítása - fényezés, lakatos munka is - valamint teljes körű autószerviz, pl. kerék defekt, lemerült akkumulátor, elektronikai meghibásodás, olajcsere, fékcsere, kuplung csere, motorhiba, futómű állítás stb. Bővebben az autószerviz szolgáltatásról Műszaki Autómentő.

Lejárt, forgalomból kivont okmányos autóját szeretné Budapesten, vagy Magyarországon szervizbe szállíttatni Autómentő éjjel-nappal  autópályan ,autómentés magyarország? 

 

Autómentés, költözés Budapest, Gépszállítás Budapesten és vonzáskörzetében hétvégén és ünnepnapokon is Műszaki Autómentő

Autómentés hétvégén és ünnepnapokon is biztosított Pest megye és vonzáskörzetében! Hívjon bizalommal, azonnal pontos ajánlatot adunk!

AUTÓMENTŐ Budapest - éjjel nappal Műszaki Autómentő

Műszaki autómentés Budapest, költözés, Munkagép szállítás is

+36 30 538 2573

 PRO TIPP: Mentse el a telefonszámunkat, sosem tudhatja, mikor lesz rá szüksége! AUTÓMENTŐ S.O.S. +36 30 538 2573

 

Autómentés - autómentő - sos

 

Azonnali ajánlat az autómentésre: műszaki mentésre, autószállításra, Gépszállítás ra, áruszállítás Budapest, költözés van szüksége Budapest?

 

Budapest AUTÓMENTŐ SOS - +36 30 538 2573

Ha autómentőre van szüksége, valószínűleg már eléggé zaklatott. Amennyiben minket választ, nem kell azon aggódnia, hogy vajon a végén mennyit kell majd fizetnie. Néhány fontos információt kérünk Öntől telefonon, ezek alapján megadjuk az árajánlatunkat az autómentésre. Amennyiben az autómentés árajánlatát elfogadja, azonnal indulunk, és megkezdjük a mentést.

Mentés esetén milyen információkra lesz szükségünk?

- Pontos tartózkodási hely
- A mentendő jármű típusa
- Miért van szüksége autómentőre? (meghibásodás, félretankolás, baleset stb.)
- Műszaki mentés szükséges-e (pl. keréktörés, autó  felborulása, árokba hajtás stb)
- A jármű elszállításán túl az ott tartózkodó személyek elszállítása is szükséges-e? Amennyiben igen, hány főről van szó?

 

Budapest személyautók, motorkerékpárok, autó fuvarozás, Költözés zárt autóval XXL-es furgonnal quadok mentését és szállítását egyaránt vállaljuk Műszaki Autómentés is !

 

 

Hívjon: +36 30 538 2573