Autómentés'és  külföldön Magyarország,  autópálya műszaki  Tréler AUTÓMENTŐSOS -TÓL Trailer Legjobb Szakemberrel Autószállítás
Autómentés - autómentő - sosAutómentés - belföldön

 Magyarország egész területén azonnal, hétvégén és ünnepnapokon is, 0-24 órában vállaljuk autója, motorja elszállítását.

Az ország bármely pontján ott vagyunk 3-4 órán belül! Hívjon most, ha S.O.S autómentésre van szüksége, segítünk   Autómentés'és  külföldön Magyarország,  autópálya műszaki  Tréler AUTÓMENTŐSOS -TÓL Trailer Legjobb Szakemberrel Autószállítás!

 

 

Az autómentésre adott árajánlatunk tartalmazza:

- Az autómentő üzemanyag költségét
- A sérült gépjármű egyszeri felvételét
- A sérült, hibás gépjármű elszállítását
- A hibás gépjármű egyszeri levételét

 

 Az ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges autópálya díj(ak)at   Autómentés'és  külföldön Magyarország,  autópálya műszaki  Tréler AUTÓMENTŐSOS -TÓL Trailer Legjobb Szakemberrel Autószállítás!

 

AUTÓMENTŐ S.O.S  +36 30 538 2573

 PRO TIPP: Mentse el a telefonszámunkat, sosem tudhatja, mikor lesz rá szüksége! AUTÓMENTŐ S.O.S. +36 30 538 2573

 

Ezen túl, szükség esetén hozzájön az autópályadíj, a műszaki mentés díja (kitört kerék, árokból való kiemelés, felborulás, stb.), továbbá igény estén a személyek szállításának díja.

 

Szükség esetén a műszaki mentésben, illetve személyszállításban is tudunk segíteni Önnek!

 

Műszaki mentés
Az autómentés során - a fentieken túl - szükség lehet műszaki mentésre. Műszaki mentésről akkor beszélünk, ha pl. kitört az autó kereke, ha az autót árokból kell kiemelni, ha felborult, stb. A műszaki mentés plusz költség, pontos árat a mentést követően tudunk mondani   Autómentés'és  külföldön Magyarország,  autópálya műszaki  Tréler AUTÓMENTŐSOS -TÓL Trailer Legjobb Szakemberrel Autószállítás

 

Személyek elszállítása
Igényelheti személyek szállítását is, amire a tréler hét személyes utasfülkéjében van lehetőség. A személyek szállításának ára a létszámtól és a távolságról függ.

 

FULL SZOLGÁLTATÁS: Autómentés + szervizbe szállítás

Igény esetén már a mentés helyszínéről autószerviz partnereink egyikéhez tudjuk szállítani járművét

Az autószervizeknél tapasztalható egyre nagyobb várólisták miatt több szervizzel is szerződést kötöttünk, így igény esetén akár azonnal, az Önhöz legközelebbi szervizpartnerünkhöz tudjuk szállítani gépjárművét - így nem kell akár heteket várnia saját szerelőjére!

Partnereink a legtöbb járművet teljeskörűen tudják javítani (pl. karambolos autók teljes körű javítása - fényezés, lakatos munka is - valamint teljes körű autószerviz, pl. kerék defekt, lemerült akkumulátor, elektronikai meghibásodás, olajcsere, fékcsere, kuplung csere, motorhiba, futómű állítás stb. Bővebben az autószerviz szolgáltatásról.

Lejárt, forgalomból kivont okmányos autóját szeretné Budapesten, vagy Magyarországon szervizbe szállíttatni? Ebben is számíthat ránk!

Azonnali ajánlat az autómentésre, műszaki mentésre, autószállításra

Ha autómentőre van szüksége, valószínűleg már eléggé zaklatott. Amennyiben minket választ, nem kell azon aggódnia, hogy vajon a végén mennyit kell majd fizetnie. Néhány fontos információt kérünk Öntől telefonon, ezek alapján megadjuk az árajánlatunkat az autómentésre. Amennyiben az autómentés árajánlatát elfogadja, azonnal indulunk, és megkezdjük a mentést.

Mentés esetén milyen információkra lesz szükségünk?

- Pontos tartózkodási hely
- A mentendő jármű típusa
- Miért van szüksége autómentőre? (meghibásodás, félretankolás, baleset stb.)
- Műszaki mentés szükséges-e (pl. keréktörés, autó felborulása, árokba hajtás stb)
- A jármű elszállításán túl az ott tartózkodó személyek elszállítása is szükséges-e? Amennyiben igen, hány főről van szó?


Személyautók, motorkerékpárok, quadok mentését egyaránt vállaljuk, bármilyen napszakban, Budapesten, Magyarországon, vagy Európában bárhol!

AUTÓMENTŐ S.O.S  +36 30 538 2573

 PRO TIPP: Mentse el a telefonszámunkat, sosem tudhatja, mikor lesz rá szüksége! AUTÓMENTŐ S.O.S. +36 30 538 2573

 

Autómentés - autómentő - sos

Autómentő, autómentés

Budapesten, Magyarországon és egész Európában   Autómentés'és  külföldön Magyarország,  autópálya műszaki  Tréler AUTÓMENTŐSOS -TÓL Trailer Legjobb Szakemberrel Autószállítás

Ha karambolozott, elromlott, vagy végleg leállt az autója és gyorsan, reális áron szeretne autómentőt hívni Budapesten, illetve bel-és külföldön, akkor hívjon azonnal, segítünk.

AUTÓMENTŐ SOS - +36 30 538 2573

 

Autómentés - autómentő - sos

 

NON-STOP - 0-24 óra között   Autómentés'és  külföldön Magyarország,  autópálya műszaki  Tréler AUTÓMENTŐSOS -TÓL Trailer Legjobb Szakemberrel Autószállítás

 Segítségnyújtás azonnal, éjjel - nappal! Hívjon bizalommal, legyen akár Budapesten, vagy bel-és külföldön bárhol!

AUTÓMENTŐ SOS - +36 30 538 2573