Használt autót vásárolna és autószállításra lenne szüksége Budapesten, vagy az országban? Belföldi kulföldi EU.Autószállítás Használt autó vásárlás rendelhető bármilyen autó Gép stb. AUTÓMENTŐSOS -TÓL Tréler Legjobb Szakemberrel 


 Az autómentés mellett autószállítási szolgáltatásunkkal segítünk Önnek, többek között akkor, ha használt autó vásárláson gondolkozik rendelés szerint hozunk személyautó ár és pontos autó márkája a színe km. Stb. - és helyszínéről az autót trélerrel szeretné elhozatni önöknek.

 

Autószállítási díjak

 

Autómentés - autómentő - sos

Budapesten

 Belföldön, autópályákon is!

Külföldről történő hazahozatal is

 

Az autószállítás minden esetben tartalmazza a következő tételeket:

- Az autómentő üzemanyag költségét
- A sérült gépjármű egyszeri felvételét
- A sérült, hibás gépjármű elszállítását
- A hibás gépjármű egyszeri levételét

 Az ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges autópálya díj(ak)at!

 

Ezen túl, szükség esetén hozzájön az autópályadíj, és igény estén a személyek szállításának díja.

Személyek elszállítása - egyedi ajánlat alapján

Igényelheti személyek szállítását is, amire a tréler hét személyes utasfülkéjében van lehetőség. Maximum 6 utast tudunk pluszban szállítani. A személyek szállításának ára a létszámtól és a távolságról függ.

 

Hétvégén és ünnepnapokon is  Belföldi kulföldi EU.Autószállítás Használt autó vásárlás rendelhető bármilyen autó Gép stb. AUTÓMENTŐSOS -TÓL Tréler Legjobb Szakemberrel 

Autószállítás hétvégén és ünnepnapokon is ezen az áron biztosított! Hívjon bizalommal, legyen akár Budapesten, vagy bel-és külföldön bárhol! Belföldi kulföldi EU.Autószállítás Használt autó vásárlás rendelhető bármilyen autó Gép stb. AUTÓMENTŐSOS -TÓL Tréler Legjobb Szakemberrel !

AUTÓMENTŐ SOS - +36 30 538 2573