Magyarország, autópálya autómentő - autómentés Magyarország

 teljes Magyarország, azonnal, hétvégén és ünnepnapokon is, 0-24 órában vállaljuk autója, motorja elszállítását.

Hívjon most, S.O.S autómentésre van szüksége Magyarország, autópályán, segítünk Műszaki Autómentő!


Autómentés - autómentő - sosAzonnali ajánlat az autómentésre, műszaki mentésre, Magyarország autószállítás

 

Ha autómentőre van szüksége, valószínűleg már eléggé zaklatott. Amennyiben minket választ, nem kell azon aggódnia, hogy vajon a végén mennyit kell majd fizetnie. Néhány fontos információt kérünk Öntől telefonon, ezek alapján megadjuk az árajánlatunkat az autómentésre. Amennyiben az autómentés árajánlatát elfogadja, azonnal indulunk, és megkezdjük a mentést.

Magyarországon autópályán robbant le! maximum 2-3 órát  Műszaki Autómentő tartózkodhat a helyszínen.

 

Elsőként biztosítsa a személyi és a vagyoni biztonságot: kapcsoljon helyzetjelzőt és elakadásjelzőt, az autó mögé tegye ki a vészjelző háromszöget, vegyen fel láthatósági mellényt, és lehetőleg a szalagkorlát mögül várjanak a segítségre.

3 óra leteltével az autópályakezelő gondoskodik az autója elszállításáról, így amennyiben költséghatékonyabb megoldást keres, mindenképpen a lehető leghamarabb telefonáljon nekünk és  mondja el tartózkodási helyét, autója típusát és azt, hogy műszaki hiba, vagy baleset történt; Autója kereke kitört-e, autója felborult-e, árokba hajtott-e, félretankolt-e, stb. és autómentés esetén igényt tart-e az autó szállításán túl személyek hazaszállítására is. Ha igen, akkor tájékoztasson arról, hogy hány személyről van szó.

AUTÓMENTŐ S.O.S  Magyarország  +36 30 538 2573

Mentse el a számunk!

 

FULL SZOLGÁLTATÁS: Autómentés + szervizbe szállítás,Magyarország Műszaki Autómentő

Igény esetén már a mentés helyszínéről autószerviz Magyarország partnereink egyikéhez tudjuk szállítani járművét

Az autószervizeknél tapasztalható egyre nagyobb várólisták miatt több szervizzel is szerződést kötöttünk, így igény esetén akár azonnal, az Önhöz legközelebbi szervizpartnerünkhöz tudjuk szállítani gépjárművét - így nem kell akár heteket várnia saját szerelőjére!

Partnereink a legtöbb járművet teljeskörűen tudják javítani (pl. karambolos autók teljes körű javítása - fényezés, lakatos munka is - valamint teljes körű autószerviz, pl. kerék defekt, lemerült akkumulátor, elektronikai meghibásodás, olajcsere, fékcsere, kuplung csere, motorhiba, futómű állítás stb. Bővebben az autószerviz szolgáltatásról.

Lejárt, forgalomból kivont okmányos autóját szeretné Budapesten, vagy Magyarországon szervizbe szállíttatni ? Ebben is számíthat ránk!