Azonnali ajánlat az autómentésre, műszaki mentésre, autószállításra

 Azonnali Autómentés km.  árak, műszaki  AUTÓMENTŐSOS -TÓL :  Tréler Legjobb Szakemberrel Autószállítás

 

AUTÓMENTŐ SOS - +36 30 538 2573

 

Ha autómentőre van szüksége, valószínűleg már eléggé zaklatott. Amennyiben minket választ, nem kell azon aggódnia, hogy vajon a végén mennyit kell majd fizetnie. Néhány fontos információt kérünk Öntől telefonon, ezek alapján megadjuk az árajánlatunkat az autómentésre. Amennyiben az autómentés árajánlatát elfogadja, azonnal indulunk, és megkezdjük a mentést. Azonnali Autómentés km.  árak, műszaki  AUTÓMENTŐSOS -TÓL :  Tréler Legjobb Szakemberrel Autószállítás

Mentés esetén milyen információkra lesz szükségünk? Azonnali Autómentés km.  árak, műszaki  AUTÓMENTŐSOS -TÓL :  Tréler Legjobb Szakemberrel Autószállítás

- Pontos tartózkodási hely
- A mentendő jármű típusa
- Miért van szüksége autómentőre? (meghibásodás, félretankolás, baleset stb.)
- Műszaki mentés szükséges-e (pl. keréktörés, autó felborulása, árokba hajtás stb)
- A jármű elszállításán túl az ott tartózkodó személyek elszállítása is szükséges-e? Amennyiben igen, hány főről van szó?

 

Személyautók, motorkerékpárok, quadok mentését egyaránt vállaljuk, bármilyen napszakban, Budapesten, Magyarországon, vagy Európában bárhol!

 

AUTÓMENTŐ S.O.S  +36 30 538 2573

 PRO TIPP: Mentse el a telefonszámunkat, sosem tudhatja, mikor lesz rá szüksége! AUTÓMENTŐ S.O.S. +36 30 538 2573

 

NON-STOP autómentés - autómentő hétvégén és ünnepnapokon is Azonnali Autómentés km.  árak, műszaki  AUTÓMENTŐSOS -TÓL :  Tréler Legjobb Szakemberrel Autószállítás

 Azonnali Autómentés km.  árak, műszaki  AUTÓMENTŐSOS -TÓL :  Tréler Legjobb Szakemberrel Autószállítás

 

Autómentés - autómentő - sos

Autómentés

Budapest autómentő fix tarifával akció ár: Ft-túl

 Belföldön, euró Ft/km. autópályákon is!

Külföldről történő hazahozatal is

 

Az autómentés ára minden esetben tartalmazza a következő tételeket:

- Az autómentő üzemanyag költségét
- A sérült gépjármű egyszeri felvételét
- A sérült, hibás gépjármű elszállítását
- A hibás gépjármű egyszeri levételét

 Az ár nem tartalmazza az esetlegesen szükséges autópálya díj(ak)at!

 

Szükség esetén a műszaki mentésben, illetve személyszállításban is tudunk segíteni Önnek!

 

Műszaki mentés
Az autómentés során műszaki mentésre is szükség lehet. Műszaki mentés alatt értjük többek között pl. keréktörés esetén az autó trélerre helyezését; a jármű felborulása esetén a visszafordítást, vagy ha pl. az járművet árokból kell kiemelni stb.

A műszaki mentés plusz költség, pontos árat a mentést követően tudunk mondani

 

Személyek elszállítása
Amennyiben a meghibásodott járműben utazó személyek elszállítáa is szükségessé válna, úgy igényelheti ezen személyek szállítását is. Autómentő trélerünk utasfülkéjében maximum 6 személy elszállítására van lehetőség. A személyek szállításának ára a létszámtól és a távolságról függ.

 

FULL SZOLGÁLTATÁS: Autómentés + szervizbe szállítás

Igény esetén már a mentés helyszínéről autószerviz partnereink egyikéhez tudjuk szállítani járművét

Az autószervizeknél tapasztalható egyre nagyobb várólisták miatt több szervizzel is szerződést kötöttünk, így igény esetén akár azonnal, az Önhöz legközelebbi szervizpartnerünkhöz tudjuk szállítani gépjárművét - így nem kell akár heteket várnia saját szerelőjére!

Partnereink a legtöbb járművet teljeskörűen tudják javítani (pl. karambolos autók teljes körű javítása - fényezés, lakatos munka is - valamint teljes körű autószerviz, pl. kerék defekt, lemerült akkumulátor, elektronikai meghibásodás, olajcsere, fékcsere, kuplung csere, motorhiba, futómű állítás stb. Bővebben az autószerviz szolgáltatásról.

Lejárt, forgalomból kivont okmányos autóját szeretné Budapesten, vagy Magyarországon szervizbe szállíttatni? Ebben is számíthat ránk!

Hétvégén és ünnepnapokon is

Autómentés hétvégén és ünnepnapokon is ezen az áron biztosított! Hívjon bizalommal, legyen akár Budapesten, vagy bel-és külföldön bárhol!  Azonnali Autómentés km.  árak, műszaki  AUTÓMENTŐSOS -TÓL :  Tréler Legjobb Szakemberrel Autószállítás

AUTÓMENTŐ S.O.S  +36 30 538 2573