Autószerviz, autószerelés

Helyszíni és műhelyben történő autójavítás

 
Az autómentés mellett autószerviz szolgáltatással is segítünk Önnek: mikor autója meghibásodott, vagy balesetet szenvedett, a lehető legnehezebb olyan autószervizt találni, aki azonnal tudja fogadni a járművet.

Partnerkapcsolataink lévén több autószervizzel is szerződésben állunk (többek között a univerzális, és Audi, VW, Škoda, Opel, Fiat, Toyota, Honda, BMW,Mercedes- benz,Nisan,Volvo, Suzuki,Renáult és Citroén szervizek), így igény esetén az autómentés helyszínéről azonnal a legközelebbi autójavító partnerünkhöz tudjuk szállítani a meghibásodott gépjárművet, ahol a lehető leghamarabb konktért ajánlatot adnak a javításra.

Teljeskörű biztonság: amennyiben nem tartja elfogadhatónak az árat/határidőt, ugyanolyan áron, ahogy elhoztuk, vissza is szállítjuk az autót.

 

Helyszíni és szervizben történő autójavítás

Milyen problémák esetén tudunk segíteni az autómentő szolgáltatás kiegészítéseként

Törött autók teljeskörű szerviz

Meghibásodott, lejárt forgalmi engedélyű autók szervizbe szállítása

Amennyiben autójának lejárt a forgalmi engedélye, vagy pl. műszaki vizsgára kellene elvinni, akkor is bizalommal fordulhat hozzánk - autómentőnkkel a hét minden napján, a nap 24 órájában állunk rendelkezésére, és a járművet elszállítjuk az Ön által megjelölt szervizbe, vagy helyszínre.

 Autómentő M0, Autómentő M1, Autómentő M3, Autómentő M5, Autómentő M7. Autómentő budapest, Autómentő Pest megye, Autómentő NON-STOP, Autómentő 0-24h, Autómentő Olcsón, Autómentő, Műszaki Autómentő, Autómentő 2.kerület, Autómentő 3.kerület, Autómentő Solymár, Autómentő Remeteszőlős, Autómentő  Nagykovácsi, Autómentő Budakeszi, Autómentő Budaörs, Autómentő Budakalász,  Autómentő  Szentendre, Autómentő Pilisszentiván, Autómentő Pilisvörösvár,  Autómentő Piliscsaba, Autómentő Pilisjászfalu, Autómentő Dorog, Autómentő Esztergom, Autómentő Üröm, Autómentő Óbuda, Autómentő.

Autómentés - autómentő - sos